Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης

Slide

Αναζήτηση

Πανελλαδικές Εξετάσεις


 ΟΔΗΓΟΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ – Ο Μεγαλύτερος Θεματικός Οδηγός*

Με περιεχόμενο πάνω από 2GB, ταξινομημένο μετά από πολύχρονες προσπάθειες για να αυξηθεί η ευχρηστία, μπορούμε να ισχυριστούμε ότι περιέχει οτιδήποτε θα ήθελε να μάθει ο υποψήφιος ή οι γονείς του, για το λύκειο, τις εισαγγωγικές εξετάσεις, τις σπουδές στην Ελλάδα ή το Εξωτερικό, τα μεταπτυχιακά και τις υποτροφίες, τα επαγγέλματα και τα επαγγελματικά δικαιώματα.

Η δομή του είναι τέτοια ώστε όποιος θέλει να πάρει σύντομες και περιεκτικές πληροφορίες να μπορεί σε ελάχιστο χρόνο να βρει αυτό που ψάχνει.

Υπάρχει, όμως, και ένα δεύτερο επίπεδο, όπου όποιος αναζητά την λεπτομέρεια που αφορά στην περίπτωσή του να μπορεί να την διαβάσει. Για παράδειγμα περιέχεται και το Προεδρικό Διάταγμα με τις ασθένειες που αποκλείουν τους υποψηφίους από την εισαγωγή στις Στρατιωτικές Σχολές, που είναι 120 σελίδες. Όποιος αναζητά πληροφορίες για μια εξειδικευμένη ασθένεια θα ανατρέξει εκεί. Οι υπόλοιποι θα δουν τις γενικές ασθένειες, που περιέχονται στη βασική οθόνη για τα νοσήματα του Οδηγού Σταδιοδρομίας.

  • Τα πάντα για το Σύστημα Εισαγωγής
  • Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές
  • Σχολές Βάσεις Μεταπτυχιακά
  • Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε για το Μηχανογραφικό
  • Τα πάντα για τις Μετεγγραφές
  • Πληροφορίες για τα Επαγγέλματα

* Πηγή: http://www.demo.stadiodromia.gr/o_odhgos.html#biggest 

Το πρόγραμμα “Οδηγός Σταδιοδρομίας” με δημιουργό τον επιφανή αναλυτή Σ.Στρατηγάκη, στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της σελίδας μας θ’ αποτελέσει την αιχμή του δόρατος για τον επαγγελματικό προσανατολισμό των μαθητών μας. Ένα πραγματικό “εργαλείο” για την επιλογή σπουδών, που η κατασκευή του διήρκεσε αρκετά χρόνια, είναι τώρα στην αποκλειστική διάθεση των μαθητών και των οικογενειών του εκπαιδευτηρίου μας. Έτσι μεταξύ άλλων μπορείτε να βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για:

  1. Το Γενικό Λύκειο & Πρόσβαση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
  2. ΑΕΙ-ΤΕΙ & Επαγγελματικές Προοπτικές.
  3. Βάσεις Εισαγωγής ΑΕΙ-ΤΕΙ.
  4. Το Νέο ΕΠΑ.Λ. καθώς και αναλυτικό οδηγό σπουδών.

Για να έχετε πρόσβαση στο οδηγό σταδιοδρομίας μπορείτε να εισέλθετε εδώ.

Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης