Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης

Slide

Αναζήτηση

Ιστορία

 


Η λειτουργία του φροντιστηρίου ξεκινά το 2009. Πολύ σύντομα τόσο η τοπική όσο και η ευρύτερη κοινωνία εμπιστεύτηκαν το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών αλλά και τη “νέα λογική” εκπαίδευσης που επικοινωνήσαμε.

  • Το 2010 ΠΡΩΤΟ το εκπαιδευτήριό μας καθιερώνει τις υποτροφίες – αριστεία για μαθητές της Β’ και Γ’ λυκείου. Ο θεσμός τυγχάνει αναγνώρισης και αποδοχής και υπογραμμίζει με σαφήνεια την άποψή μας περί μάθησης.

 

  • Το 2013 και πάλι ΠΡΩΤΟΙ εισαγάγουμε το θερινό πρόγραμμα “Καλοκαιρινό μαθηματικό έγκλημα” για εκείνους και εκείνες που ο Ιούλιος εκτός απο υψηλές θερμοκρασίες έχει και Καραθεοδωρη, Euler, Fermat και πολλά ακόμα.

 

  • Το 2014 ο διαγωνισμός γνώσεων και δεξιοτήτων “Προμηθέας” γίνεται σύμμαχος της φερέλπηδους νεολαίας απο Γ’ γυμνασίου έως Β’ λυκείου και επιβραβεύει με φρέσκο και σύγχρονο τρόπο τα παιδιά με πολλές ανησυχίες άρα και γνώσεις.

 

  • Το 2016 είμαστε πανέτοιμοι για μια ακόμα χρονιά να ηγηθούμε των εξελίξεων. Το πρόγραμμα “Οδηγός Σταδιοδρομίας” με δημιουργό τον επιφανή αναλυτή Σ.Στρατηγάκη, στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της σελίδας μας θ’ αποτελέσει την αιχμή του δόρατος για τον επαγγελματικό προσανατολισμό των μαθητών μας. Ένα πραγματικό “εργαλείο” για την επιλογή σπουδών, που η κατασκευή του διήρκεσε αρκετά χρόνια, είναι τώρα στην αποκλειστική διάθεση των μαθητών και των οικογενειών του εκπαιδευτηρίου μας.

 

Ο κοινός στόχος αλλά και το όραμα των ανθρώπων που στελεχώνουν το Διδακτήριον, μας οδηγεί όλα αυτά τα χρόνια στην κορυφή τόσο από πλευράς επιτυχιών (πρώτοι στην πόλη), όσο και από πλευράς αποδοχής και αναγνώρισης.
Σας ευχαριστούμε για τη δύναμη που μας δίνει η εμπιστοσύνη σας.

Φροντιστήριο Διδακτήριον

Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης