Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης

Slide

Αναζήτηση

Θερινά Τμήματα

Ο Φροντιστηριακός Οργανισμός Διδακτήριον στο τέλος κάθε σχολικής χρονιάς ανακοινώνει έγκαιρα την έναρξη της θερινής προετοιμασίας δίνοντας την δυνατότητα στους μαθητές, να ξεκινήσουν την έγκαιρη κάλυψη των κενών, την εμβάθυνση στην ύλη της Γ΄ Λυκείου και να αποκτήσουν το προβάδισμα για το το άριστα στις επόμενες πανελλαδικές εξετάσεις.

 

Δεδομένου των υψηλών απαιτήσεων της Γ΄ Λυκείου η θερινή προετοιμασία για κάθε μαθητή, είναι απαραίτητη και κινείται σε τρεις (3) άξονες:

  1. Προηγούμενη Γνώση. Είναι σημαντικό ο μαθητής να επαναλάβει σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα τις απαιτούμενες βασικές γνώσεις που θα τον βοηθήσουν, στην ουσιαστική μελέτη της νέας ύλης και να τον οδηγήσουν σε σταθερά βήματα ανόδου. Έτσι θα έχει την ικανότητα να εμβαθύνει καλύτερα στην νέα ύλη της επόμενης τάξης.
  2. Οργάνωση & Χρόνος. Ο χρόνος όπως πολύ υποστηρίζουν, μπορεί να είναι σχετικός, αλλά ως καταλυτικός παράγοντας για την σωστή προετοιμασία του κάθε μαθητή, είναι αρμόδιος για την ορθή οργάνωση και σωστή μελέτη, κάτι το οποίο ξεκινάει μέσω της θερινής προετοιμασίας.
  3. Νέα Γνώση. Μέσω της θερινής προετοιμασίας εφαρμόζεται το σύστημα μέσα στο οποίο ο μαθητής επαναπροσδιορίζει τις σωστές πληροφορίες με σκοπό την κάλυψη όσο τον δυνατόν μεγαλύτερης σε έκταση ύλης. Εξάλλου είναι σημαντικό, ο μαθητής να νιώθει ασφάλεια, δεδομένου ότι στην διάρκεια της χειμερινής περιόδου, προηγείται της ύλης που τον καθιστά ικανό, έγκαιρα να την ολοκληρώσει, ενώ με τις απαιτούμενες επαναλήψεις ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!

Τα Θερινά μαθήματα προετοιμασίας για τις πανελλήνιες εξετάσεις 2024 θα ξεκινήσουν μετά το τέλος των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2023, για το σύνολο πέντε εβδομάδων. Το θερινό πρόγραμμα των ωρών προετοιμασίας αποτελεί το ίδιο με το χειμερινό με μεγαλύτερη έμφαση στα Μαθήματα Προσανατολισμού.

Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης